Air Sex »en andere krankzinnige sekswedstrijden

“Air Sex” en andere krankzinnige sekswedstrijden

De omstandigheden van de “Air Sex” -wedstrijd (Air Sex) zijn heel eenvoudig: gekleed mannen en vrouwen moeten een seksuele geslachtsgemeenschap met een onzichtbare partner als betrouwbaar kamagra online definiëren.

Japan is de geboorteplaats geworden van ‘seks met een denkbeeldige vriend’, maar zeer snel koorts gedraaid op andere landen en bedekte de hele wereld. De

viagra kopen in belgie

wedstrijd heeft in 2007 bepaalde populariteit in de VS verworven – sindsdien wordt het twee keer per maand gehouden in de stad Austin, Texas. Vaak beweging en poseert die concurreren, dragen te provocerend.

Comedian Chris Thju – een frequente gast in wedstrijden, hij schiet zelfs een film op Air Sex. “De wereld behoort echter serieus tot seks? – overweegt Chris. – Dit is een van de redenen waarom we het leuk vinden dat we doen tijdens de show. Aan de andere kant wordt seks vaak gezien als iets smerig, ongemakkelijk, vreemd of grappig, dus laten we het laten zien alsof het gebeurde op een komische show!”Ondanks het feit dat Chris constant de concurrentie bezoeken, geeft hij toe dat hij nooit seks had met een van de deelnemers, hoewel hij herhaaldelijk keek naar de paren samen gaan en zelfs trouwen na de wedstrijd! Nou, tenminste, deze jongens weten wat ze van elkaar moeten wachten.