In Zweden hebben ze de termen “man” en “woman” verlaten

In Zweden hebben ze de termen “man” en “woman” verlaten

Zweeds medisch advies over gezondheidsadvies publiceerde een reeks regels, volgens welke patiënten niet worden aanbevolen om de termen https://birkroolf-design.de/achat-cialis-super-active-20-mg-belgique/ “man” en “woman” te gebruiken, rapporten “Russische krant”.

Service 1177 VårdGuiden biedt zijn klanten de eerste medische zorg en distribueert op klinieken. Volgens de “linguïstische aanbevelingen”, dringen patiënten aan om het gebruik van de termen “man” en “vrouw” te vermijden en deze te vervangen op de genderneutrale concepten “velen” bij het beschrijven van tekenen van de ziekte: “Veel (vrouwen) zijn bezorgd vóór de bevalling of elk jaar bijna 10.000 (mannen) in Zweden zieke prostaatkanker “.

Ook beveelt de medische dienst aan het voornaamwoord “IT” te gebruiken in plaats van “hij” of “zij”. Artsen uitgelegd in het voorbeeld van de bevalling, waarom hebben ze nieuwe regels ingevoerd: “We ontkennen niet dat vrouwen kinderen bevallen. https://wholistic.co.ke/elda-matchmaking-contactos-mujeres-chana-qug-3/ Maar we weten dat niet alle zwangere en vrouwelijke beschouwing tegen zich vrouwen “. SO 1177 Vårdguimen probeert zijn patiënten te tonen, die elk persoonlijk aanspreekt, ongeacht de vloer.