Volwassen speelgoed 9 vibrators die u en uw partner nieuwe sensaties geven

Venus in Fish – een periode van liefde en seks: 9 volwassen speelgoed voor koppels en singles

Compact en handig om te gebruiken (gewoon op een vinger geplaatst) De vibrator zal stimulatie van intieme zones bieden. 5 trillingsmodi, een rustige mini-motor, een gegolfd oppervlak en waterdicht bijgevoegd.

Dankzij het plezier bij het eerste gezicht en ergonomisch ontwerp stelt de vibrator in staat om niet alleen de vagina te stimuleren, maar ook de clitoris en punt G op hetzelfde moment. Trix Rabbit heeft 10 trillingsinstellingen en kan ook worden gebruikt in de douche en de badkamer.

Als je seks wilt diversifiëren met een partner, kijk ik naar deze set, waar alles wat je nodig hebt (vooral beginners in de wereld van seksspeeltjes): punt g, vibrator, handboeien, oogverband, erectie vibrator en zacht poeder met veren met veren Voor meer scherpe tactiele sensaties.

Dit model is speciaal ontworpen om het punt g te stimuleren om de sensaties van penetratie te versterken. Het geslachtsapparaat is ideaal voor masturbatie en voor intieme games met partner.

Dit speelgoed is ontworpen voor het vibrerende massage-impact op de prostaat, waarbij de man ook zal genieten van de stimulatie van het kruis. Dankzij de speciale vorm is het apparaat ook geschikt voor vrouwen: ze kunnen de clitoris en het punt g “masseren”.

Hij zal gemakkelijk in elke handtas passen en als per ongeluk valt, zal iedereen denken dat het gewoon lippenstift is. Een dergelijk apparaat

is handig om het op elk moment te gebruiken.

Uitstekend speelgoed voor het stimuleren van externe en interne erogene zones. Vanwege de aanwezigheid van twee beweegbare “snor”, zullen u en uw partner veel functies hebben voor experimenten. Diaspi vibrator clitoris, sex lippen, tepels of lul om de gevoeligheid en opwinding te vergroten.

Een van de belangrijkste voordelen van deze vibrator – kamagra kopen de afstandsbediening, die u de partner kunt geven om uw plezier te regelen.